آمریکا در ناامنی و بوجود آوردن داعش سهم بسزایی دارد تا جایی که هیلاری کلینتون وزیرخارجه اسبق کاخ سفید در خاطرات خود به نحوه بوجود امدن داعش و نیت آمریکا از تروریست سازی سخن می گوید.
می گویند از سال 1919 میلادی و بحبوحه تحقیر دیپلماتیک و سلاخی قلمروی رایش نخست یا همان امپراتوری آلمان در کنفرانس صلح پاریس تا زمان گفت و گوهای هسته یی ایران و 1+5، آمریکایی ها با نمایندگان هیچ کشوری چنین مذاکرات طولانی نداشته اند. از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تا جمع بندی هسته ای وین وزیران امور خارجه و دیپلمات های ایرانی و آمریکایی ساعت هایی طولانی ...
62 سال پیش درچنین روزهایی، جامعه ایرانی سرخورده از شکست نهضت ملی ایران، در پستوی خموشی به بررسی علل و زمینه های این رخداد می پرداخت. اما، بدون آنکه گرهی از زمینه های این رخداد گشوده باشد.
ژنرال آمریکایی(هایزر) که در اوج پیروزی انقلاب برای نجات رژیم شاه به ایران آمد به ارتشبد قرهباغی آخرین رئیس ستاد ارتش ایران فرمان داد باید هرجا با مردم مواجه میشوند، آنها را قتلعام کنند!
۲۸ شهریور ۱۳۳۳ آمریکا و انگلیس موفق شدند قرارداد کنسرسیوم را به ایران تحمیل کرده و نفتی که به ظاهر ملی شده بود را از چنگ ملت ایران خارج کنند. با امضای این قرارداد، ایران که پس از کودتا جولانگاه آمریکا شده بود، بیش از پیش خود را وابسته به این کشور دید.
هفتاد سال پیش کشاورزی در کلرادو سر مرغی را برید، اما مرغ دوست نداشت از دنیا برود! آن مرغ بعدها با نام «مایک» مشهور شد و تا 18 ماه بعد زنده ماند. اما سوال اینجا است که مایک چگونه 18 ماه بدون سر زنده ماند؟
گرچه تا آخرین لحظات سقوط محمدرضا شاه هنوز عدهای بودند که دم از مصالحه و بازگشت شاه به کشور میزدند اما واقعه 17 شهریور هرگونه مصالحه با شاه را به بن بست کشانده بود.
مردی با هیکل لاغری در اتومبیل را گشود و کنار من در صندلی عقب نشست، من پتو را کنار کشیدم... شاه پس از یک نگاه کوتاه، دستش را به طرف من دراز کرد و گفت: شب بخیر آقای روزولت.
پل گلدن گیت یک پل معلق در سانفرانسیسکو است که این شهر را به شمال ایالت کالیفرنیا وصل می کند. این پل بر روی تنگه گلدن گیت زده شده است. این پل در ۲۷ مه ۱۹۳۷ گشایش یافت و در فاصله بین سالهای ۱۹۳۷ تا ۱۹۶۴ با طول ۴٬۲۰۰ پا (۱٬۳۰۰ متر) طولانیترین پل معلق دنیا به حساب میآمد.در پل گلدن گیت بیش از هر جای دیگر جهان خودکشی صورت میگیرد. ارتفاع آن ۷۵ متر از ...
مروری بر رفتار آمریکا در قبال ملی شدن صنعت نفت، نشان میدهد که این کشور برخلاف تصور برخی از محققان، اگر هم در ابتدای ملی شدن صنعت نفت، از ایران حمایت میکرده است، این کار نه به دلیل حمایت از حقوق ایران، بلکه برای تحت فشار قرار دادن انگلیس برای به رسمیت شناختن منافع نفتی این کشور بوده است.